Pečené brambory recept
- Snadné na přípravu
 - 6 porcí
 - 0 minut
 
Pro 6 porcí
Ingredience
Postup přípravy
- 
                                                        
- Začněte tím, že odkrojíte horní část brambor.
 - Vezměte si malý nožík a postupně vykrajujte do brambor kruhy.
 - 
Nožíkem zařezávajte strany brambor dokola, ale na dně nechte malý nerozřezaný kruh. Ten si můžete změřit například pomocí svého palce.
 - Takhle nějak by měl vypadat váš brambor po řezání. Pokud jsou vaše zářezy málo hluboké, upravte je ještě před dalším krokem.
 - Brambory polijeme olivovým olejem a osolíme.
 - Pečeme na 220 ° C asi 40 minut. Při pečení sem tam brambory potřeme olivovým olejem.
 - Takto by měl vypadat váš hotový upečený brambor.
 - Aby to bylo dokonalejší, brambor posypeme sýrem a dáme ještě zapéct na 5 minut do trouby.
 - A sýrový pečený brambor je na světě.
 - Také můžete na vrch přidat slaninu.
 - Jakékoliv alternativy jsou vítány. Ať už přidáte bylinky, různé sýry, omáčky, nebo zakysanou smetanu.
 
 - Začněte tím, že odkrojíte horní část brambor.
 



                        













