Celková doba přípravy:
-
20 minut práce + 40 minut kynutí a smažení
-
Celkem: cca 60 minut
Počet porcí:
-
12 kousků
Tipy:
-
Těsto má být měkké – když bude příliš tuhé, buchty nebudou tak nadýchané.
-
Chuť obměníte přidáním špetky vanilky, skořice nebo citronové kůry.
-
Smažte spíše pomaleji na středním ohni, aby se buchty propekly i uvnitř.
Závěr
Pancito bez trouby je důkaz, že na voňavé domácí pečivo nepotřebujete složitou technologii ani spoustu času. Nadýchané, jemné a s příjemným citrusovým nádechem si je zamilujete hned napoprvé. Ať už k ranní kávě, na víkendovou snídani nebo jako rychlý dezert – tyhle buchty zmizí z talíře dřív, než stihnete natočit druhý hrnek.