Nejzdravější protizánětová polévka z červené řepy na klouby, mozek i játra recept

Ingredience

  • 2 sklenice pokrájené červené řepy
  • 1 pohár pokrájeného jablka
  • 2 sklenice nakrájeného celeru (stonku)
  • 2 popučené stroužky česneku
  • 2 sklenice pokrájené mrkve
  • 4 sklenice zeleninového nebo kuřecího vývaru
  • 2 polévkové lžíce nastrouhaného zázvoru
  • 1 polévkový lžíci čerstvého tymiánu nebo 2 čajové lžičky čerstvého tymiánu
  • 1/2 čajové lžičky soli
  • 0
  • 5 dcl jablečného octa
  • 1 až 2 dcl nepřislazovaný kokosového mléka
8x
0 Kcal
00:00
Snadné

Postup přípravy

  1. Vložte všechny suroviny kromě kokosového mléka do velkého hrnce.
  1. Položte to na sporák, přiveďte do varu, povařte 10 minut nebo až do doby, dokud není vše měkké.
  2. Nechte polévku trochu vychladnout a pak ji v mixéru rozmixujte s kokosovým mlékem dokud nebude mít hladkou texturu.
  3. V případě, že potřebujete méně, případně více než 8 porcí, změňte v adekvátním poměru množství jednotlivých surovin.

data-matched-content-rows-num="1" data-matched-content-columns-num="3" data-matched-content-ui-type="image_stacked" data-ad-format="autorelaxed"