Nejlepší fazolová polévka po které se jen zapráší recept
- Snadné na přípravu
- 6 porcí
- 1 minuta
Pro 6 porcí
Ingredience
na kostky nakrájená:
Na jíšku:
Postup přípravy
- Fazole třeba namočit den dopředu. (Doporučeno namočit i uzené)
- Cibuli udusíme na sádle, přidáme papriku a rajčata a spolu osmahneme, potom přidáme uzené maso. Přidáme bobkový list, pepř, opatrně osolíme a osmahneme i maso.
- Podlijeme vývarem, přidáme fazole a vaříme. Ke konci přidáme i nakrájenou zeleninu a dovaříme. Nakonec zapražíme česnekovou, paprikovou jíškou
Podobné recepty
Další recepty
Fantastická blesková dietní polévka: lehká, rychlá a ideální pro zdravé hubnutí
polévky
30 minut
Nadýchané krupicové knedlíčky do polévky: ověřený recept, který se nikdy nerozvaří
polévky
20 minut






