Nejjemnější koláč z tvarohu, jednoduchý a lahodný dezert hotový za pár minut recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 4 porce
  • 0 minut
Tomáš, 05. 03. 2019

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

  • Krém:

    • 200 gramů jemného tvarohu
    • 100 gramů cukru
    • 250 ml smetany
    • 1 vanilkový cukr
    1. Jako první si uděláte těsto. Vyšlehejte vejce s cukrem.
    2. Zvláště v misce si promíchejte všechny suché ingredience: mouku, vanilkový cukr, prášek do pečiva a špetku soli.
    3. Tuto směs postupně přidávejte k vyšlehané vejcím s cukrem.
    4. Připravte si plech o velikosti 20 x 30 cm.
    5. Vyložte ho pečícím papírem a přidejte těsto. Korpus pečeme při teplotě 200 stupňů, 10 minut.
    6. Během pečení si připravte krém. Nejprve si smíchejte cukr s tvarohem, v druhé misce zvlášť si vyšlehejte smetanu.
    7. Následně smetanu postupně přimíchejte k tvarohové směsi. Když je těsto upečené, překrojte ho podélně na polovinu.
    8. Natřete krém a přiložte odříznutou polovinu těsta.
    9. Následně naneste krém i na vrch koláče a zasypte kakaem.
    10. Koláč můžete ihned konzumovat.
    11. Je vynikající a velmi rychlý, protože nemusíte čekat dokud nádivka ztuhne.