Pokud i vy milujete meloun jako já, doporučuji vám udělat tento osvěžující dezert. recept
- Snadné na přípravu
 - 4 porce
 - 1 minuta
 
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
- 
                                                        
- 
Odřízneme z melounu kůru
 - Plátek horní a dolní části odřízneme i kůru po stranách. Pokud už máme meloun připravený, obalíme ho papírovými utěrkami a přeneseme na talíř neboť ho o chvilku budeme dekorovat.
 - 
Budeme ho obalovat
 - 
Celý meloun potřeme vanilkovou šlehačkou.
 - Pomocí šikovných rukou a kuchyňské špachtle pracujeme opatrně se šlehačkou.
[postup] - 
Dokonale ho vyhladíme
 - 
Přidáme mandle.
 - Ochranný plášť s praženými mandlemi nám perfektně pokryje vrstvu po stranách dortu.
 - 
Ozdobíme bobulovým ovocem
 - Na vrchní části si dejte záležet a pečlivě ji ozdobíte bobulovým ovocem.
[postup] - 
Můžeme servírovat!
 - Můžeme okamžitě podávat nebo ji opatrně obalíte fólií a vložíte do chladničky. Nechte odstát na několik hodin nebo celý den!
 - 
Připravte se na překvapení a lahodnou chuť!
 
 - 
Odřízneme z melounu kůru
 
Podobné recepty
Další recepty
				Babiččin kokosovo-makový jablečný koláč – nejjednodušší koláč na světě
dezerty	
									
									10 minut
								
							


				
				
                        
                                









