Pokud i vy milujete meloun jako já, doporučuji vám udělat tento osvěžující dezert. recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 4 porce
  • 1 minuta
Jan, 17. 07. 2018

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Odřízneme z melounu kůru
    2. Plátek horní a dolní části odřízneme i kůru po stranách. Pokud už máme meloun připravený, obalíme ho papírovými utěrkami a přeneseme na talíř neboť ho o chvilku budeme dekorovat.
    3. Budeme ho obalovat
    4. Celý meloun potřeme vanilkovou šlehačkou.
    5. Pomocí šikovných rukou a kuchyňské špachtle pracujeme opatrně se šlehačkou.
      [postup]
    6. Dokonale ho vyhladíme
    7. Přidáme mandle.
    8. Ochranný plášť s praženými mandlemi nám perfektně pokryje vrstvu po stranách dortu.
    9. Ozdobíme bobulovým ovocem
    10. Na vrchní části si dejte záležet a pečlivě ji ozdobíte bobulovým ovocem.
      [postup]
    11. Můžeme servírovat!
    12. Můžeme okamžitě podávat nebo ji opatrně obalíte fólií a vložíte do chladničky. Nechte odstát na několik hodin nebo celý den!
    13. Připravte se na překvapení a lahodnou chuť!