Lahodné domácí brynzovníky až 40 kusů recept

0
(0)

  • Sředně těžká přípava
  • 4 porce
  • 1 minuta
Tomáš, 30. 05. 2019

Pro 4 porce

Ingredience

Náplň:

Postup přípravy

  • V misce si nejprve vytvoříme kvásek
  • Proto smícháme vlažné mléko s droždím a cukrem
  • Necháme po 30 minut zkysnout
  • Ve větší míse si smícháme mouku, vajíčko, sůl a olej
  • Po 30 minutách smíchame těsto s kváskem, vymísíme těsto a necháme pod utěrkou vykynout
  • Náplň si vytvoříme smícháním všech potřebných surovin
  • Po vykynutí si těsto rozválíme, vykrájíme kolečka a vyskládáme na plech
  • Do každěho kolečka uděláme prohlubeň, kterou naplníme směsí, kterou jsme si vytvořili
  • Nakonec posypeme praženou slaninou a koprem
  • Pečeme při teplotě 180 stupňů asi 20-25 minut