Kysané zelí recept
- Snadné na přípravu
- 4 porce
- 750 minut
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
- Zelí očistěte, nakrájejte a nastolte.
- Nechejte odležet 12 hodin a naplňte do klasických zavařovacích sklenic i s puštěnou šťávou.
- Sklenice uzavřete víčky, poskládejte do hlubšího plechu a nechejte nejlépe na podlaze v teplém prostředí odpočívat asi 1 týden.
- Po této době sklenice dobře utřete a uložte do komory nebo do spíže. Hotovo
Podobné recepty
Další recepty
Bavorské vdolečky jako peříčko – nadýchané smažené kolečka s povidly a tvarohem
chuťovky
146 minut

Rychlé okurky za 3–4 hodiny – křupavé, voňavé a neuvěřitelně návykové
chuťovky
10 minut