Kysané zelí recept
- Snadné na přípravu
- 4 porce
- 750 minut
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
- Zelí očistěte, nakrájejte a nastolte.
- Nechejte odležet 12 hodin a naplňte do klasických zavařovacích sklenic i s puštěnou šťávou.
- Sklenice uzavřete víčky, poskládejte do hlubšího plechu a nechejte nejlépe na podlaze v teplém prostředí odpočívat asi 1 týden.
- Po této době sklenice dobře utřete a uložte do komory nebo do spíže. Hotovo
Podobné recepty
Další recepty
Cuketové sendviče se šunkou a sýrem: rychlá a lehká večeře z grilu i toustovače
chuťovky
18 minut

Nejchutnější domácí klobása podle vesnického receptu: šťavnatá, voňavá a poctivá
chuťovky
120 minut

Ořechové griliášky mezi oplatkami: rychlá nepečená klasika, která zmizí ze stolu
chuťovky
25 minut