Hranolky bez tuku recept
- Snadné na přípravu
- 4 porce
- 20 minut
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
- Nejprve si nakrájíme brambory (na hranolky hrubé přibližně 1 cm).
- Mírně vyšleháme bílek a přidáme sůl, pepř a papriku.
- Nakrájené brambory touto směsí zalijeme.
- Mezitím si troubu předehřejeme na 200-220 ° C
- Klademe první vrstvu brambor na plech s pečícím papírem.
- Brambory pečeme 7-10 minut a potom je opatrně otočíme.
- Hranolky pečeme až do doby, kdy získají krásný zlatavý odstín (přibližně dalších 10 minut).
Podobné recepty
Další receptyTy nejlepší domácí tvarohové tyčinky! Chutnají mnohem lépe než ty z obchodu!
chuťovky
30 minut
Doporučené články: