Hovězí maso s tymiánem a chilli recept

4.8
(53)

  • Sředně těžká přípava
  • 6 porcí
  • 400 minut
Tomáš, 28. 11. 2018

Pro 6 porcí

Ingredience

Postup přípravy

  • Předehřejte troubu na 130 °C.
  • Nalijte do vyššího plechu 3 hrnky vody.
  • V míse smíchejte sůl, cukr, hořčici a ostatní koření.
  • Promíchejte a směsí potřete celé hrudí.
  • Položte jej na pečící rošt a propíchněte jej teploměrem do masa.
  • Rošt vložte do plechu s vodou, zakryjte celý plech alobalem a nechte péci.
  • Pečte v troubě, dokud teplota uvnitř masa nedosáhne přibližně 75 °C.
  • Poté odstraňte alobal a pečte, dokud teplota uvnitř masa nebude přibližně 84 °C.
  • Toto pečení je opravdu pomalé a může trvat okolo 5 až 6 hodin.
  • Vyndejte hrudí z trouby a nechte jej 20 minut odpočívat, než budete servírovat.

Šťavnaté maďarské řízky recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
03. 10. 2022 Dalibor

Moravské zelňáky na plechu recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
29. 09. 2022 Dalibor