Hovězí maso s tymiánem a chilli recept
- Sředně těžká přípava
- 6 porcí
- 400 minut
Pro 6 porcí
Ingredience
Postup přípravy
- Předehřejte troubu na 130 °C.
- Nalijte do vyššího plechu 3 hrnky vody.
- V míse smíchejte sůl, cukr, hořčici a ostatní koření.
- Promíchejte a směsí potřete celé hrudí.
- Položte jej na pečící rošt a propíchněte jej teploměrem do masa.
- Rošt vložte do plechu s vodou, zakryjte celý plech alobalem a nechte péci.
- Pečte v troubě, dokud teplota uvnitř masa nedosáhne přibližně 75 °C.
- Poté odstraňte alobal a pečte, dokud teplota uvnitř masa nebude přibližně 84 °C.
- Toto pečení je opravdu pomalé a může trvat okolo 5 až 6 hodin.
- Vyndejte hrudí z trouby a nechte jej 20 minut odpočívat, než budete servírovat.