Hornické vepřové řízky Recept

Ingredience

  • 4 plátky Vepřový řízek
  • 2 ks Velké rajče
  • 1 ks Pálivá paprika
  • 4 ks Žampiony
  • 4 plátky Uzená šunka
  • 200 g Strouhaný tvrdý sýr
  • 1 ks Klobása
  • 1 špetka Sůl
  • 1 balení Grilovací koření
  • 50 g Másla
  • 1 špetka Pepře
4x
0 Kcal
00:00
Střední

Postup přípravy

    1. Vepřové maso posypeme solí, pepřem a zprudka opečeme z obou stran na troše oleje.
    2. Potom plátky přendáme na plech a uložíme na ně kousky pálivé papriky, nakrájenou klobásku, plátky hub, šunku a nakonec posypeme i strouhaným sýrem.
    3. Vložíme do vyhřáté trouby na 180 stupňů a pečeme, dokud sýr není opečený dozlatova.
    4. Podáváme s přílohou dle chuti, zcela stačí i salát z čerstvé zeleniny. Dobrou chuť.