Domácí Vlašák ze starých časů recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 5 porcí
  • 0 minut
Tomáš, 16. 01. 2019

Pro 5 porcí

Ingredience

Postup přípravy

    1. Brambory oloupeme a protlačíme přes pretláčedlo, jako když děláme klasický bramborový salát. Do druhé misky nakrájíme nadrobno cibuli a k ​​ní přidáme pepř a sůl, promícháme a necháme chvíli odstát.
    2. Změklou cibuli přidáme k bramborám a vše spolu zalijte sladko-kyselým nálevem ze sterilizovaných okurek (použijeme cca 100-200 ml), důkladně promícháme. Necháme opět chvíli odstát, vmícháme salám, hrášek a okurky (scezené z nálevu).
    3. Vše spolu pořádně promícháme, podle chuti ještě přidáme sůl nebo pepř, nakonec vmícháme majonézu a hořčici.
    4. Pokud se vám zdá majonéza příliš kyselá, můžete přidat trochu cukru.
    5. Potom salát odložíme do chladničky aby se všechny chutě spolu spojily.

Šťavnaté maďarské řízky recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
03. 10. 2022 Dalibor

Moravské zelňáky na plechu recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
29. 09. 2022 Dalibor