Domácí tatranky Recept recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 8 porcí
  • 0 minut
Tomáš, 17. 07. 2018

Pro 8 porcí

Ingredience

Postup přípravy

    1. Nejprve rozehřejeme máslo, cukr, salko, kakao, ořechy a solamyl. Velice důkladně musíte promíchat. Tím vznikne hustší krém.
    2. Připravíme si oplatky
      První oplatku musíme potřít krémem.
    3. Celkem oplatku natřeme 4x a přiklopíme ji na poslední určenou oplatku.
    4. Nejlépe uděláte když navrch použijete pečící papír, do plechu potom přidejte moukou nebo cukr. Vznikne vám tzv. domácí lis a ten uložte do lednice.
    5. Druhý den vyjmeme z lednice pomalu nakrájíme na kousky. Půjde vám to snadno, protože oplatka přes noc dobře ztuhla. Potom už je jen na vás zda-li budeme oplatku namáčet v polevě nebo ne.