Domácí tatranky Recept recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 8 porcí
  • 0 minut
Tomáš, 17. 07. 2018

Pro 8 porcí

Ingredience

Postup přípravy

    1. Nejprve rozehřejeme máslo, cukr, salko, kakao, ořechy a solamyl. Velice důkladně musíte promíchat. Tím vznikne hustší krém.
    2. Připravíme si oplatky
      První oplatku musíme potřít krémem.
    3. Celkem oplatku natřeme 4x a přiklopíme ji na poslední určenou oplatku.
    4. Nejlépe uděláte když navrch použijete pečící papír, do plechu potom přidejte moukou nebo cukr. Vznikne vám tzv. domácí lis a ten uložte do lednice.
    5. Druhý den vyjmeme z lednice pomalu nakrájíme na kousky. Půjde vám to snadno, protože oplatka přes noc dobře ztuhla. Potom už je jen na vás zda-li budeme oplatku namáčet v polevě nebo ne.

Oreo jahodový cheesecake recept

Bez masa
240 minut
4.7
(37)
13. 06. 2024 Tomáš

Domácí Raffaelo pralinky recept

Bez masa
240 minut
4.7
(51)
12. 06. 2024 Tomáš

Pečené brambory se slaninou a chedarem recept

Brambory
70 minut
4.6
(56)
12. 06. 2024 Tomáš