Domácí tatranky Recept recept
- Snadné na přípravu
 - 8 porcí
 - 0 minut
 
Pro 8 porcí
Ingredience
Postup přípravy
- 
                                                        
- Nejprve rozehřejeme máslo, cukr, salko, kakao, ořechy a solamyl. Velice důkladně musíte promíchat. Tím vznikne hustší krém.
 - Připravíme si oplatky
První oplatku musíme potřít krémem.
 - Celkem oplatku natřeme 4x a přiklopíme ji na poslední určenou oplatku.
 - Nejlépe uděláte když navrch použijete pečící papír, do plechu potom přidejte moukou nebo cukr. Vznikne vám tzv. domácí lis a ten uložte do lednice.
 - Druhý den vyjmeme z lednice pomalu nakrájíme na kousky. Půjde vám to snadno, protože oplatka přes noc dobře ztuhla. Potom už je jen na vás zda-li budeme oplatku namáčet v polevě nebo ne.
 
 
Podobné recepty
Další recepty
				Makronky z lískových oříšků – jen 3 suroviny, ale výsledek vás dostane
cukroví	
									
									15 minut
								
							
				Snadné vanilkové sušenky – recept, který zvládne každý a voní jako babiččina kuchyně
cukroví	
									
									25 minut
								
							


                        
                                



