Domácí kuřecí šunka v konzervě za hodinu hotová recept
- Snadné na přípravu
- 4 porce
- 0 minut
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
-
- Maso si omyjte, nařežte na malé kousky, přidejte k němu želatinu v prášku, bylinky, prolisovaný česnek, pepř a sůl.
- Vše promíchejte a nechte odstát 20 minut.
- Maso vložte do sáčku na pečení, svažte jej nití, dejte do plechovky a dobře přitlačte.
- Troubu si předehřejte na 190 stupňů a šunku pečte přibližně 50 minut (závisí to i na vaší troubě).
- Pod konzervu si můžete položit talíř nebo plech na pečení.
- Když je šunka hotová, nechte ji vychladit a vložte do chladničky na 12 hodin.
- Domácí pochoutka je připravena! Pokud se vám recept líbí, podělte se s ním i s vašimi přáteli.