Domácí kuřecí šunka v konzervě za hodinu hotová recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 4 porce
  • 0 minut
Bláha Tomáš, 05. 12. 2018

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Maso si omyjte, nařežte na malé kousky, přidejte k němu želatinu v prášku, bylinky, prolisovaný česnek, pepř a sůl.
    2. Vše promíchejte a nechte odstát 20 minut.
    3.   Maso vložte do sáčku na pečení, svažte jej nití, dejte do plechovky a dobře přitlačte.
    4. Troubu si předehřejte na 190 stupňů a šunku pečte přibližně 50 minut (závisí to i na vaší troubě).
    5. Pod konzervu si můžete položit talíř nebo plech na pečení.
    6. Když je šunka hotová, nechte ji vychladit a vložte do chladničky na 12 hodin.
    7. Domácí pochoutka je připravena! Pokud se vám recept líbí, podělte se s ním i s vašimi přáteli.