Domácí kuřecí šunka v konzervě za hodinu hotová recept

Ingredience

  • 600g kuřecích prsou
  • 1 čajovou lžičku italských bylinek
  • 1 polévková lžíce želatiny
  • 2 stroužky česneku
  • Sůl a pepř (dle chuti)
4x
0 Kcal
00:00
Snadné

Postup přípravy

  1. Maso si omyjte, nařežte na malé kousky, přidejte k němu želatinu v prášku, bylinky, prolisovaný česnek, pepř a sůl.
  2. Vše promíchejte a nechte odstát 20 minut.
  3.   Maso vložte do sáčku na pečení, svažte jej nití, dejte do plechovky a dobře přitlačte.
  4. Troubu si předehřejte na 190 stupňů a šunku pečte přibližně 50 minut (závisí to i na vaší troubě).
  5. Pod konzervu si můžete položit talíř nebo plech na pečení.
  6. Když je šunka hotová, nechte ji vychladit a vložte do chladničky na 12 hodin.
  7. Domácí pochoutka je připravena! Pokud se vám recept líbí, podělte se s ním i s vašimi přáteli.