Domácí kečup chuťově lepší a zdravější než kupovaný recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 4 porce
  • 0 minut
Tomáš, 07. 12. 2018

Pro 4 porce

Ingredience

podle chuti: černé

Postup přípravy

    1. Všechny ingredience si nařežte a vařte, dokud cibule nezměkne.
    2. Pak si vše rozmixujte v mixéru a opět povařte, dokud směs nezhoustne (přibližně 50 minut). Během vaření přidejte sůl, cukr, dva druhy koření a jablečný ocet.
    3. Když zhoustne, odstraňte ho z plamene, rozlijte do skleněných nádob a uzavřete.
    4. Chuť kečupu bude záviset na odrůdě jablek.
    5. Můžete si ho vyzkoušet uvařit s kyselým nebo sladkým ovocem a přidat česnek či jiné koření.