Domácí kečup chuťově lepší a zdravější než kupovaný recept
- Snadné na přípravu
- 4 porce
- 0 minut
Pro 4 porce
Ingredience
podle chuti: černé
Postup přípravy
-
- Všechny ingredience si nařežte a vařte, dokud cibule nezměkne.
- Pak si vše rozmixujte v mixéru a opět povařte, dokud směs nezhoustne (přibližně 50 minut). Během vaření přidejte sůl, cukr, dva druhy koření a jablečný ocet.
- Když zhoustne, odstraňte ho z plamene, rozlijte do skleněných nádob a uzavřete.
- Chuť kečupu bude záviset na odrůdě jablek.
- Můžete si ho vyzkoušet uvařit s kyselým nebo sladkým ovocem a přidat česnek či jiné koření.
Podobné recepty
Další recepty
Domácí omáčka na špagety od tchyně: uvařte si zásoby na zimu
Dipy, omáčky a zálivky
120 minut

Domácí papriková pomazánka s česnekem: neodolatelná chuť na topinky i do omáček
omáčky
70 minut

Luxusní smetanová koprová omáčka podle babičky – hotová za 20 minut
hlavní chody
20 minut