Domácí kečup chuťově lepší a zdravější než kupovaný recept
- Snadné na přípravu
- 4 porce
- 0 minut
Pro 4 porce
Ingredience
podle chuti: černé
Postup přípravy
-
- Všechny ingredience si nařežte a vařte, dokud cibule nezměkne.
- Pak si vše rozmixujte v mixéru a opět povařte, dokud směs nezhoustne (přibližně 50 minut). Během vaření přidejte sůl, cukr, dva druhy koření a jablečný ocet.
- Když zhoustne, odstraňte ho z plamene, rozlijte do skleněných nádob a uzavřete.
- Chuť kečupu bude záviset na odrůdě jablek.
- Můžete si ho vyzkoušet uvařit s kyselým nebo sladkým ovocem a přidat česnek či jiné koření.
Podobné recepty
Další receptySmíchá sýr, mouku a vejce! Vznikne dobrota na níž si pochutná každý z nás!
hlavní chody
20 minut
Doporučené články: