Recept na cuketové karbanátky s česnekem a petrželkou. recept
- Snadné na přípravu
- 4 porce
- 40 minut
Pro 4 porce
Ingredience
Postup přípravy
- Cuketu omyjte, nastrouhejte a osolte.
- Nechejte ustát, puštěnou vodu neslévejte.
- K odstáté cuketě přidejte zbytek surovin a promíchejte.
- Pokud se vám zdá těsto příliš řídké, přisypte trochu strouhanky.
- Mokrýma rukama vytvarujte karbanátky, které vkládejte do rozpáleného oleje.
- Ještě horké odkládejte na ubrousek, aby se odsál přebytečný olej. Karbanátky chutnají výtečně s domácím dipem a čerstvou zeleninou.
Podobné recepty
Další receptyŠpanělská omeleta! Takhle báječně připravená vejce jste ještě nejedli!
Bez masa
15 minut