Chutný kuřecí vývar na prochladnutí nebo kocovinu recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 4 porce
  • 3 minuty
Tomáš, 17. 05. 2019

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

  • Do hrnce vložte kuře spolu s oloupanou cibulí. Zalijte vodou a jablečným octem. Přiveďte k varu, odstraňte nahromaděnou pěnu a snižte plamen na minimum.
  • Přidejte do vody i zbylé ingredience a vařte 2-3 hodiny. Čím déle to bude bublat, tím lépe.
  • Vyberte zeleninu a kuřecí maso a přeceďte vývar. Počkejte dokud kuře trochu vychladne, nařežte ho na menší kousky a opět vraťte do vývaru.
  • Na zahuštění vývaru si můžete vybrat nudle, bílou fazole nebo vejci uvařenými natvrdo.

Vynikající tradiční ukrajinský boršč recept

Fazole
100 minut
4.8
(53)
28. 05. 2024 Tomáš