Začněte, dobře opláchněte pod tekoucí vodou a vysušte je papírovými ubrousky.
Můžeme oddělit maso (pokud existuje) a rozdělit ho na velké kusy o šířce 6 až 7 cm.
Dejte je do hluboké misky, přidejte sůl a pepř dle chuti.Vše velmi opatrně promíchejte, aby každý kus dostal svou část soli a pepře, zakryjte víkem a nechte maso marinovat po dobu jedné hodiny.
Skleněné nádoby jsou důležité pro správnou přípravu.
K tomu je třeba umýt a potom sterilizovat.
Sterilizační plechovky pro konzervaci je možné provést různými způsoby, například vložte čisté, suché plechovky do mikrovlnné trouby po dobu 3 minut.
Na dně každé džbánky, 1-2 listy bobule, kořeněné a poté mleté maso pevně neuvádějte.
Míra masa by měla být někde 2-3 cm pod okrajem nádoby, aby obsah nevytekl.
Pro pojištění ze spodní části trouby položte plech na pečení a nalijte trochu vody.
Banky pokrývají žehličkami, z nichž musíte nejprve odstranit těsnicí gumu a umístit do studené trouby.
Předehřejte troubu na 250 stupňů.
Když se maso vaří, snížíte teplotu na 150 stupňů po dobu 3 hodin. Maso musí být mdlé.
Zatímco se maso vaří, nakrájejte tuk na malé kousky a vložte do pánve nebo do pekáče.
Tepelné mazivo na nízké teplotě.
Hotové maso nalít nahoře s roztaveným tukem.
Získejte plechovky (nezapomeňte, že jsou horké).
Vložte gumové pásky zpět do krytu.
Nakládejte nádobí a položte sklenice nahoře a zabalte ručník, aby se úplně ochladil