Česneková polévka silnější než antibiotika recept

Ingredience

  • 1/2 šálku nasekaný česnek
  • 6 šálků kuřecího vývaru, s nízkým obsahem sodíku
  • 1 polévková lžíce oleje
  • sůl a pepř podle chuti
  • 2 vejce (pokud je to žádoucí)
4x
01:00
Snadné

Postup přípravy

  1. Máslo rozpustíme v hrnci na malém ohni, pak osmažíme česnek, dokud nezíská zlatou barvu.
  2. Kuřecí vývar se zahřeje na střední teplotu a přidá se česnek. Snižte teplotu na minimum a vařte směs několik hodin.
  3. Posypeme solí a pepřem; nezapomeňte, že příchuť česneku se během několika hodin varu mírně mění, takže můžete dosáhnout lepších výsledků, pokud počkáte s přidáním koření.

Poznámka

Vaření česnekové polévky je mimořádně levné a má pouze výhody. Pokud hledáte dietní potraviny, které vám mohou pomoci vypadat a cítit se lépe, zamyslete se nad přípravou této lahodné polévky.