Česneková polévka, 100krát silnější a účinnější než antibiotika recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 4 porce
  • 0 minut
Bláha Tomáš, 18. 12. 2018

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Máslo rozpustíme v hrnci na malém ohni, pak osmažíme česnek, dokud nezíská zlatou barvu.
    2. Kuřecí vývar se zahřeje na střední teplotu a přidá se česnek. Snižte teplotu na minimum a vařte směs několik hodin.
    3. Posypeme solí a pepřem; nezapomeňte, že příchuť česneku se během několika hodin varu mírně mění, takže můžete dosáhnout lepších výsledků, pokud počkáte s přidáním koření.

Recept na dýňovou polévku s pečenou paprikou.

polévky
0 minut
0
(0)
31. 10. 2021 Humeš Josef

Dýňová polévka se zázvorem a chilli.

polévky
0 minut
0
(0)
31. 10. 2021 Humeš Josef