Česneková polévka, 100krát silnější a účinnější než antibiotika recept

Ingredience

  • 1/2 šálku nasekaný česnek
  • 6 šálků kuřecího vývaru s nízkým obsahem sodíku
  • 1 polévková lžíce oleje
  • sůl a pepř podle chuti
  • 2 vejce pokud je to žádoucí
4x
0 Kcal
00:00
Snadné

Postup přípravy

  1. Máslo rozpustíme v hrnci na malém ohni, pak osmažíme česnek, dokud nezíská zlatou barvu.
  2. Kuřecí vývar se zahřeje na střední teplotu a přidá se česnek. Snižte teplotu na minimum a vařte směs několik hodin.
  3. Posypeme solí a pepřem; nezapomeňte, že příchuť česneku se během několika hodin varu mírně mění, takže můžete dosáhnout lepších výsledků, pokud počkáte s přidáním koření.

data-matched-content-rows-num="1" data-matched-content-columns-num="3" data-matched-content-ui-type="image_stacked" data-ad-format="autorelaxed"