Běloruské bramboráčky recept

Ingredience

  • 6 brambor
  • 4-5 nožiček zelené cibulky
  • 1 červená paprika
  • 1 mrkev
  • 1 vejce
  • 4 PL mouky
  • olej na opékání
  • sůl a pepř podle chuti
4x
0 Kcal
00:00
Snadné

Postup přípravy

  1. Papriku si nařežte na drobné kostky, cibulku si nakrájejte rovněž na drobno.

  2. Mrkev a brambory si nastrouhejte.


  3. Veškerou zeleninu vložte do větší mísy, přisypte mouku, vajíčko, sůl a pepř a vše dobře promíchejte.
  4. Smažte na vyhřáté pánvi jako klasické placky do zlatova.
  5. Podávejte se smetanou nebo smetanově – bylinkovým dipem.
  6. Přejeme dobrou chuť!
  7. VIDEONÁVOD: