Bylinka, která dokáže vyléčit rakovinu za 4 měsíce i ve chvíli, kdy odborná léčba nefunguje!

0
(0)

Tomáš , 06. 02. 2019

Vědci na celém světě pracují dnem i nocí nad tím, aby objevili nějaký druh byliny, koření, ovoce či zeleniny, které dokáží spolehlivě usmrtit rakovinné buňky.

Léčba rakoviny

Nový výzkum provedený na oddělení chemie a biochemie při Windsorské Univerzitě v Kanadě objevil něco úžasného. Zjistili, že jedna běžná rostlinka, která se vyskytuje téměř všude na světě, dokáže silně ovlivnit smrtící rakovinné buňky.

Pampeliška a rakovina

Pampeliška je vskutku zajímavá rostlinka s překvapujícími schopnostmi.

Vlastnosti pampelišky

  • má diuretické účinky
  • stimuluje sekreci žluče
  • čistí játra
  • pomáhá s alergiemi
  • snižuje vysokou hladinu cholesterolu v krvi

Vitamíny

Je bohatá na různé vitamíny a minerály, jako například vitamin C, B6, B1 (thiamin), B2 (riboflavin) a také železo, vápník, draslík, hořčík a kyselinu listovou.

Ničení rakovinných buněk

Při pokusech na rakovinných buněčných kulturách vědci objevili, že látky obsažené v pampelišce jejich usmrtily za neuvěřitelných 48 hodin.

Vědecká studie

V současnosti chystá klinická studie, která bude zkoumat účinek kořene pampelišky na 30 pacientech v převážně posledním stádiu leukémie a různých druhů lymfomů.

Zkušenost

John di Carlo, 72 letý pacient, podstoupil intenzivní a extrémně agresivní chemoterapii. Po 3 letech neúspěšné léčby ho však lékaři poslali domů umřít.

Tehdy se na doporučení lidového léčitele rozhodl jako poslední možnost zkusit čaj z kořene pampelišky.

Na jeho překvapení, po 4 měsících této kúry došlo u něj k úplnému ústupu rakoviny.

Jak zpracovat a vysušit pampeliškové kořeny

Pampeliškový kořen můžete použít čerstvý nebo sušený. Čerstvého je však do čaje vhodné použít o něco víc, protože má větší objem než sušený.

Před vysušením je třeba kořen očistit a pokrájet na tenké, stejně tlusté proužky.

Následně kořen rozprostřete na papír nebo jiný rovný povrch a vystavte na suché místo s dobrou ventilací a přívodem vzduchu.

Sušení trvá od 7 do 14 dní. Čas, kdy je možné sušení ukončit odhadnete to podle toho, že kořínky se stanou křehké.

Vysušené kořínky přemístíme do skleněných, dobře uzavíratelných nádob, kde je můžeme skladovat přibližně jeden rok.

Užívání

Před přípravou čaje je vhodné sušený pampeliškový kořen umlít v mlýnku na kávu nebo koření, aby se zlepšilo a zefektivnilo jeho vyluhování.

Potom čaj sceďte a vypijte. Není ho třeba ani doslazovat, protože má příjemnou mírně nahořklou chuť.

Užívejte pravidelně 2 až 3 sklenice denně až do zlepšení zdravotního stavu.