Anna Cameronová je autorkou mnoha dětských knih. V tomto příběhu je však hlavní hrdninkou ona sama.
Byla slavná i dosud, ale poté, co jí diagnostikovali rakovinu tlustého střeva, se stala ještě slavnější.
První operaci podstoupila v červnu 2012, kdy onemocnění vstoupilo do svého třetího stadia.
Nebyla to její první zkušenost s rakovinou. Její manžel totiž umřel na rakovinu plic ještě v roce 2005 a to i přes podstoupené léčbě chemoterapií.
Příběh Anny
V červnu 2012 jsem podstoupila operaci tlustého střeva kvůli nádoru a následně jsem odmítla chemoterapii.
Každý den jsem se sice cítila lépe, ale po 6 měsících snímky odhalily, že rakovina metastázovala do plic, čili onemocnění vstoupilo do čtvrtého, posledního stadia.
Veškerý svůj čas jsem začala trávit hlubokým studiem rakoviny. To mě nakonec přivedlo k příběhu Ralpha Coleho. Tomu v 26. letech diagnostikovali rakovinu kůže a podle svých vyjádření se vyléčil konzumováním 5 mrkví denně.
Rozhodla jsem se proto následovat v jeho šlépějích a začala denně konzumovat čerstvě vymačkanou mrkvovou šťávu. Pila jsem ji rovnoměrně během celého dne.
Po přibližně 8 týdnech jsem šla na vyšetření k lékaři. Ty zjistili, že rakovina se přestala šířit a nádory se začaly postupně zmenšovat. Zmizely také otoky lymfatických uzlin.
Po 4 měsících uzliny již byly zcela v pořádku a rakovina nadále ustupovala.
No a po 8 měsících vyšetření ukázaly kompletní vymizení nádorů a definitivně vyléčení z rakoviny
V čem takové tajemství mrkve?
Tajemství mrkvové šťávy je v jejím unikátním složení vitamínů, minerálů a antioxidantů se silnými protinádorovými účinky.
Zvláště cenný je betakaroten, forma vitamínu A, který má silné preventivní účinky nejen pro zdraví očí, ale i na rakovinu.
O svých zkušenosti Anna Cameronová napsala i knihu Jak vyléčit rakovinu pomocí mrkve, kterou prodává prostřednictvím Amazonu.