Tento lékař odmítl mlčet a vyšel s pravdou ven: Takto se dá léčit každá rakovina!

0
(0)

Dalibor , 22. 01. 2020

Profesor Colin T. Campbell se nedávno ocitl na životní křižovatce. Byl nucen vybrat si mezi kariérou a odhalením nového vědeckého objevu, který by změnil svět k lepšímu.

Vyhledala ho dokonce i CIA, která se vyptávala na jeho nové vědecké objevy. Mnozí kolegové ho varovali, aby pro svou bezpečnost raději nepokračoval v kontroverzním výzkumu.

I přesto, že se mu vyhrožovali propuštěním z práce, vybral si, že celému světu odhalí pravdu.

Co zjistil Dr. Campbell?


Dr. Campbell je profesorem nutriční biochemie na Cornell University. Ve svém posledním výzkumu zjistil, že hlavním důvodem chronických onemocnění (včetně rakoviny) je konzumace živočišných produktů, jako jsou maso, mléko a ryby.

Odhalil také souvislost mezi rakovinou prsu a mléčnou bílkovinou kaseinem.

Dr. Campbell nesouhlasí s mnoha populárními dietami a neztotožňuje se ani s názory několika slavných lékařů. S nejedním se dokonce pohádal.

Jeho hlavním cílem je, aby každému člověku byla dostupná zdravotní péče, včetně lidí, kteří si nemohou dovolit koupit léky či podstoupit adekvátní léčbu.

Podle jeho názoru lékaři obvykle nejsou odborníky na výživu, protože během jejich medicínského studia na univerzitě se jim nedostává odborných přednášek v oblasti správného stravování.

Dr. Campbell strávil více než 50 let ve veřejně financovaných laboratořích (bez komerčního vlivu farmaceutických firem) a nyní chce sdílet své objevy s celým světem.

Jak tvrdí, jednoduché změny ve stravování mohou předejít srdečním onemocněním, snížit riziko rakoviny, a dokonce rakovinu i vyléčit.

Jak živočišné bílkoviny ovlivňují rakovinu


Podle výzkumu Dr. Campbella, konzumace živočišných produktů aktivuje rakovinné buňky, zatímco omezení příjmu masa snižuje riziko vzniku tohoto onemocnění.

Jinak řečeno, strava s vysokým obsahem bílkovin podporuje růst rakovinných buněk a dodává kyslík volným radikálům, které jsou často příčinou vzniku rakoviny.

Výzkum Dr. Campbella silně poukazuje na to, že lék na rakovinu - ať tomu věříte nebo ne - se ukrývá v rostlinách.

Dr. Cambell pochází z konzervativní rodiny. Vyrůstal na farmě, kde byl neustále poučován, že mléko má mnoho výživných látek, které jsou důležité pro zdraví.

Když začal svou akademickou kariéru, studoval vliv stravy bohaté na bílkoviny u dětí na Filipínách. Byl velmi překvapen, když našel spojitost mezi živočišnými bílkovinami a rakovinou jater.

Co ho šokovalo ještě víc bylo, když zjistil, že jedna indická studie dospěla v podstatě ke stejnému závěru.

Šlo to totiž téměř proti všemu, co dosud věřil.


 
Knihy se zjištěními Dr. Cambell se staly bestsellery


V roce 2005 napsal Dr. Campbell knihu o výživě a epidemiologických studiích spolu se svým synem Thomasem.

I když očekával skromnou reakci od veřejnosti, jeho kniha měla velký úspěch. Prodaných bylo více než milion výtisků a přeložena byla do 25 různých jazyků.

V roce 2013 napsal další knižní bestseller, kde vzpomíná, že kasein je nejhorší látkou vyvolávající rakovinu. Jeho kniha s názvem Čínská studie se dá sehnat v některých internetových knihkupectvích.

Několik menších studií ukázaly, že rostlinná strava dokáže vyléčit nejen rakovinu, ale například i srdeční onemocnění.

Edward Giovannucci je jiný známý profesor na výživu a epidemiologie z Harvardovy univerzity, který souhlasí s vyjádřeními Dr. Campbella.

Je přesvědčen, že běžná strava je příčinou zdravotních problémů světové populace.

Tvrdí, že nejhorší na západní stravě není jen vysoká konzumace mléčných výrobků, ale i přejídání obecně. Přesto veřejnost stále upřednostňuje stravu bohatou na živočišné bílkoviny.

Ačkoli mléko může být zdravější než taková slazená limonáda, studie naznačují, že nezlepšuje kvalitu kostí, jak se to dodnes traduje, ale právě naopak. Mléko zvyšuje riziko vzniku osteoporózy v pozdějším věku.

Házení polen ze strany medicínské komunity


O publikaci Campbellovy kroniky byl velký zájem, ale kvůli vysokému tlaku ze strany farmaceutického průmyslu k ní nedošlo.

Dr. Campbell ve své knize psal o záškodnických snahách mnoha lidí z americké komunity zaměřující se na zdravou výživu, které byl sám členem.

V současnosti prezentuje svůj výzkum mezi lidmi v Severní Karolíně a New Yorku.

Nabízí bezplatné kurzy, kde mluví o tom, jak vláda ignoruje vědu, zatímco chválí korporativní výzkum a prosperuje z něj.

Závěr


Globální ekonomika se rozšiřuje od rostlinné a živočišné výroby, zemědělství a agrochemických společností až po nemocnice, zdravotnická zařízení a farmaceutické společnosti.

Hlavní proud pokračuje v chválách a podpoře konzumace mléčných výrobků a masa. Tím podporuje farmaceutický průmysl v dosahování zisku, zatímco lidé trpí a přivodí si vážné zdravotní problémy.