Obsah článku
V našem dnešním článku vám prozradíme tajný recept profesora Mermeského, který úspěšně používá k léčbě různých druhů rakoviny.
Má však mnohem širší využití, než jen v léčbě rakoviny – také vám pročistí cévy, zahojí srdce, zregeneruje imunitní systém, vyčistí játra, ledviny i celý trávicí trakt a navíc obnoví prospěšnou střevní mikroflóru.
Vzpomeňme ještě jeho vliv na zlepšení paměti, prevenci srdečního infarktu či snižování bolestí a zánětů kloubů a množství jeho dalších příznivých účinků na celé tělo.
Pokud jste se pokoušeli zhubnout, ale nedařilo se vám, tak i tady pomůže, protože má příznivý vliv na regulaci tělesného metabolismu.
Ingredience
Pojďme se nyní blíže podívat na to, jaké suroviny k jeho výrobě budete potřebovat:
- 200 gramů pšenice (chemicky neošetřovaná, nemořeného)
- 7 citronů
- 6 stroužků česneku
- 0,5 kg medu
- 200 gramů vlašských ořechů
Příprava
Při jeho přípravě postupujte následovně:
1. Vezměte 200 gramů pšeničných semen, vložte je do skleněné nádoby nebo keramické misky, zalijte vodou a nechte odstát 12 hodin, nejlépe přes noc.
2. Ráno vodu sceďte a semena promyjte ve vlažné vodě.
3. Takto navlhčené semena vložte do nádoby se širokým hrdlem přes které protáhneme gázu nebo látku a uložte na tmavé místo.
4. Semena nechte naklíčit další 1 až 2 dny, přičemž 2 až 3 krát denně je třeba semena opět promýt, aby se zabránilo hnilobným procesům.
5. Na konci klíčení nalijte do nádoby vodu. Nenaklíčená semena by měly padnout ke dnu. Naklíčená z hladiny odebereme (budou mít zhruba 2 mm dlouhé klíčky), nenaklíčená vyhodíme.
6. Do mixéru vložíme pšeničné klíčky, vlašské ořechy a očištěné stroužky česneku a vše dobře rozmixujeme, dokud nezískáme hladkou homogenní směs.
7. Přeložte směs z mixéru do misky a následně rozmixujte v mixéru 3 celé citrony is kůrou, předtím je však dobře umyjte ve vlažné vodě s octem nebo sodou.
8. Na konec do mixéru znovu přidejte směs klíčků, ořechů a česneku, k tomu odšťavněte zbylé 4 citróny a přidejte i med.
9. Znovu vše dobře rozmixujte. Vyrobenou směs přemístěte do sterilní skleněné nádoby, tu uzavřete a umístěte v chladničce.
Vyrobené množství bude zhruba 1 litr, což je přibližně 60 až 65 polévkových lžic.
Použití
Užívejte 1 až 2 polévkové lžíce tohoto přírodního přípravku 30 minut před snídaní, další 1 až 2 lžíce před obědem, večeří a před spaním.
Čili dohromady za celý den zkonzumujete 4 až 8 polévkových lžic.
V případě onkologického onemocnění užívejte tento lék častěji – přibližně každé 2 hodiny.
Po spotřebování celého množství si připravte novou várku. Jelikož vyrobené množství bude okolo 60 polévkových lžic, tedy dávka vydrží na 6 až 12 dní.
S výrobou nové várky je třeba začít 2 až 3 dny předem, protože naklíčení pšenice nějaký ten čas trvá.
Závěr
Tento recept vám zajistí zdraví a dlouhý život. Vaše tělo si zachová mládí, svěžest a dostatek životní energie. Zlepší se také funkce a výkon všech vnitřních orgánů a žláz.
Najdete v něm téměř všechny potřebné vitamíny, minerály, enzymy, minerální soli, bioaktivní látky, bílkoviny, sacharidy a tuky. Tedy všechno to, co vaše tělo potřebuje pro zdraví a vitalitu.