Noční můra při oblékání do plavek? Tato žena vám poradí jak z vašeho těla odstranit tělesný tuk velmi snadno.

0
(0)

Dalibor , 04. 08. 2020

Každá ženy by si přála holdovat lahůdkám, které ji obklopují. Nemuset se omezovat a ochutnat lahůdky, které na nás vykukují ze všech stran. Takové stravování má ale pro člověka negativní účinek, a to i vizuální. Správnou stravu bychom měli vyvážit a nepřejídat se žádných konkrétních surovin. Co si ale dát dobrého, aby se člověk dobře najedl a nasytil, přesto se nemusel obávat zvýšení své hmotnosti? Jsou tu dokonce potraviny, které sníží množství tuků v těle.

Vejce je chutná a zdravá surovina

Tradiční surovina, která se nechá upravit na mnoho způsobů. Jakmile vejce uvaříte, ať už natvrdo, naměkko či jinak, pohodlně se jimi nasytíte, ale váhu nenaberete. Po ránu na vajíčka chuť mít nemusíte, výhodu je, že je lze zakomponovat i do pozdějších jídel v průběhu dne. Jedno vejce obsahuje 15 % denní potřeby bílkovin, krom toho i další užitečné a zdraví prospěšné látky.

Další volbou je kysané zelí. To nám dává mnoho vlákniny a vitaminu C. Naše tělo potřebuje více energie na jeho trávení. Navíc zmírňuje zácpu. V rámci udržení hmotnosti se nemusíme tolik omezovat, ale lze si pochutnat i na drobných dobrůtkách.

Takové rozinky a olivy patří také mezi bezpečné pochoutky.

  • rozinky odstraňují tělesný tuk a nechá se z nich udělat i džem
  • olivy tělo detoxikují a zlepšují vstřebávání tuků a solí

Pečená brambora, ale i jogurt jsou vhodné

Pečená brambora, až se to nemusí na první pohled zdát, je na tom dobře s kaloriemi. Obsah kalorií je totiž velmi nízký. Draslík pomáhá našim svalům. Opečené brambory jsou kompletně z těla vylučovány a nezatěžují nás nadále svou těžkostí. Pokud si dáme jogurt, jehož obsah tuku nepřekračuje 2 %, i tím se můžeme nasytit bez zbytečného přibírání. Oproti mléku je také vhodnější pro ty, kteří trpí nesnášenlivostí laktózy. Jogurt nám dodá nezbytný vápník, bílkoviny a zlepší střevní mikrofloru.