Skoncujte s trápením: Zde máte ověřený přírodní lék na žlučové a ledvinové kameny

0
(0)

Dalibor , 14. 02. 2020

Ledvinové a žlučové kameny nejsou sice akutní život ohrožující onemocnění, ale dokážou být nadmíru ubíjející a nepříjemné. Za hlavní příčinou jejich vzniku se považuje nesprávné stravování.

Nicméně, o čem mnoho lidí ani netuší, mnohem větší faktor zřejmě sehrává dlouhodobě špatná hydratace těla. Tehdy se totiž zvyšuje koncentrace žluči i moči a usnadňuje se tím formování kamenů.


Projevy ledvinových a žlučových kamenů


Projevy ledvinových kamenů bývá silná bodavá bolest v zadní části zad po obou stranách v místech, kde se nacházejí ledviny.

Na druhé straně, u žlučových kamenů to zpočátku bývá jakoby pocit mravenčení v okolí pravé žaludku pod žebry.

Později se k tomu přidávají i bolesti hlavy, hořká chuť v ústech a nevolnosti.

Při vážném ucpání žlučovodů se mohou vyskytnout takzvané žlučníkové záchvaty, silné bolesti a zvracení.

Přírodní lék na vyplavení kamenů


Nedávno jsme na naší stránce psali o metodě jednoho čínského doktora na vyplavení žlučových kamenů.

Jde sice o účinný a rychlý, ale zároveň mírně drastický způsob.

Pokud hledáte něco miernejšie1, tak dnes vám prozradíme jiný recept, který má také dobré výsledky, ale je třeba jej užívat dlouhodobější.

Ingredience


Na jeho přípravu budete potřebovat následující suroviny:

  • 50 ml panenského olivového oleje
  • 50 gramů citrónové kůry
  • 50 gramů medu
  • 50 gramů pokrájeného kořene petržele

V případě, že si chcete připravit větší nebo menší množství tohoto přírodního léku, změňte množství surovin v uvedeném poměru.

Příprava


1. Nejprve důkladně očistěte citronovou kůru ve vlažné vodě s přidáním sody nebo octa.

2. Pak nakrájejte citronovou kůru na menší kousky a vložte je do mixéru.

3. Přidejte kousky očištěného a nakrájeného kořene petržele a na jemno jejich rozmixujte.


4. Následně přidejte do mixéru med a olivový olej a znovu vše rozmixujte na jemnou pastu.

5. Směs přelijte do skleněné uzavíratelné nádoby a umístěte v chladničce.

Tato směs v lednici vydrží poměrně dlouho, ale snažte se ji upotřebit v průběhu týdne. Je však lepší si ji připravovat v menších dávkách na 2-3 dny dopředu, aby byla čím čerstvější.

Použití


Každé ráno užijte na lačno 1 polévkovou lžíci směsi. Je dobré ji zapít sklenicí vlažné vody.

Také v průběhu dne se snažte udržovat správný pitný režim.

Užívejte, dokud se nezmírní nebo zcela odstraní vaše potíže s ledvinovými nebo žlučovými kameny.

Závěr


Tento recept je ověřen mnoha lidmi, kteří trpěli těmito nepříjemnými zdravotními obtížemi.

Navíc je poměrně chutný, osvěžující a zlepší i vaše celkové zdraví.