Zázračný péřový koláč vypadá jako obyčejný piškot, ale chutná skvěle recept

0
(0)

  • Sředně těžká přípava
  • 4 porce
  • 0 minut
Tomáš, 22. 01. 2019

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. V misce smícháme smetanový sýr a máslo, přidáme do mléka.
    2.  Všechny přísady musí být pokojové teplotě.
    3. Při pomalém zahřívání stále mícháme.
    4. Postupně, jedno po druhém vmícháme žloutky. Utřeme homogenní konzistenci.
    5. Potom přimícháme mouku a škrob.

    6. Bílky vyšleháme s cukrem až do pevného sněhu, pak po malých porcích vmícháme ho žloutkové hmoty.
    7. Formu na pečení vyložíme pečícím papírem, na plech navrstvíme těsto a pak vložíme do většího plechu s vroucí vodou.
    8. Vložte do předehřáté trouby na 160 stupňů po dobu 25 minut, pak snižte teplotu na 140 stupňů a pečte dalších 30 minut. Během pečení je přísně zakázáno otevírat dvířka trouby, protože koláč může spadnout.
    9. Nechte dezert vychladnout v troubě a pak nechte v lednici po dobu 4 – 5 hodin
    10. Ujišťujeme vás, že z takového dezertu budete potěšeni.