Vynikající tradiční skořicový koláč ze Španělska recept
- Snadné na přípravu
 - 2 porce
 - 0 minut
 
Pro 2 porce
Ingredience
Postup přípravy
- 
                                                        
- Připravíme si hrnec, do kterého dáme vařit vodu, přidáme máslo a rostlinný olej.
 - Když se nám máslo rozpustí, hrnec odstavíme. Přidáme mouku se solí a vypracujeme těsto.
 - Do těsta postupně přidáváme vejce.
 - Takto připravené těsto dáme na plech vyložený papírem na pečení.
 - Těsto posypeme krystalový cukrem a skořicí. Skořice dodá koláči neodolatelnou vůni a fantastickou chuť.
 - Pečeme při teplotě 170 – 180 ° C asi 20 minut do zlatova.
 - Upečený koláč vytáhneme z trouby a můžeme ihned podávat. Doporučujeme jíst koláč s mlékem, kávou nebo kakaem.
 
 - Připravíme si hrnec, do kterého dáme vařit vodu, přidáme máslo a rostlinný olej.
 



                        
                                







