Vynikající tradiční skořicový koláč ze Španělska recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 2 porce
  • 0 minut
Tomáš, 26. 01. 2019

Pro 2 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Připravíme si hrnec, do kterého dáme vařit vodu, přidáme máslo a rostlinný olej.
    2. Když se nám máslo rozpustí, hrnec odstavíme. Přidáme mouku se solí a vypracujeme těsto.
    3. Do těsta postupně přidáváme vejce.
    4. Takto připravené těsto dáme na plech vyložený papírem na pečení.
    5. Těsto posypeme krystalový cukrem a skořicí. Skořice dodá koláči neodolatelnou vůni a fantastickou chuť.
    6. Pečeme při teplotě 170 – 180 ° C asi 20 minut do zlatova.
    7. Upečený koláč vytáhneme z trouby a můžeme ihned podávat. Doporučujeme jíst koláč s mlékem, kávou nebo kakaem.