Výborné Mini koláčky! nekynuté a na jazýčku se rozplývající recept

0
(0)

  • Sředně těžká přípava
  • 10 porcí
  • 1 minuta
Dalibor, 05. 11. 2019

Pro 10 porcí

Ingredience

Postup přípravy

  • Máslo i sádlo si necháme změknout při pokojové teplotě.
  • Do mísy si dáme mouku a uděláme si důlek do kterého dáme vlažné mléko.
  • Cukr a nadrobíme droždí a počkáme až nám vzejde kvásek.
  • Potom přidáme zbylé suroviny a rukama vypracujeme hladké těsto.
  • Z těsta děláme koláčky které plníme náplní podle chuti.
  • Je jedno jakou si vyberete šimlová, maková, tvarohová, povidlová – prostě takovou jakou máte rádi.
  • Pečeme do zlatova přibližně na 170 stupňů, ale každý se raději řiďte svou troubou, protože každá peče jinak.
  • Po upečení necháme vychladnout a pocukrujeme moučkovým cukrem.

Dobrou chuť!

Tvarohový závin bez těsta recept

moučníky
0 minut
0
(0)
20. 10. 2022 Dalibor

Kynuté buchty s povidly od babičky recept

dezerty
0 minut
0
(0)
03. 10. 2022 Dalibor