Výborné dušené maso ve sklenici až na 10 měsíců recept
-
Snadné na přípravu
-
4
porce
-
4 minuty
Postup přípravy
-
Maso omyjte vodou a osušte
-
Maso nakrájejte na 6-7 cm velké kousky a dejte do mísy
-
Maso osolte a opepřte. Maso promíchejte a na 1 hodinu uzavřete a nechte marinovat
-
Sklenice důkaldně omyjte a sterilizujte. Například tím, že sklenice omyjete a osušené je vložíte do mikrovlnné trouby na 3 minuty.
-
Na dno každé sklenice dejte 1-2 bobkových listů a několik kuliček nového koření
-
Sklenici napňte masem 3 cm pod okraj
-
Do plechu nalijte trochu vody a vyskládejte sklenice
-
Vložte do trouby a pečtě na 250 stupňů. Jakmiel se maso začne vařit ztlumte troubu na 150 stupňů po dobu cca 3 hodin.
-
Mezitím nakrájejte tuk a vložte na pánev. Rozehřejte a následně tukem polijte maso potom, co ho vyndáte z trouby
-
Poté sklenice uzavřete víčky a nechte zchladit.
Jaký je váš názor na recept? Ohodnoťte recept: