Vepřové maso s bramborami a majoránkou, rychlý a snadný recept
- Snadné na přípravu
- 1 porce
- 0 minut
Pro 1 porce
Ingredience
Postup přípravy
-
- Najemno nakrájenou cibuli osmažte dozlatova na rozpáleném oleji.
- Odložte ji stranou a do výpeku vložte maso nakrájené na malé kostky.
- Zprudka krátce orestujte, přidejte rozetřený česnek a usmaženou cibuli, přisypte majoránku, sladkou papriku, pepř a sůl.
- Vše krátce osmahněte a podlijte vodou.
- Přikryjte poklicí a vařte doměkka.
- Jakmile je maso měkké, cca za 40 minut, přidejte hrášek a duste dalších 15 až 20 minut.
- Pokud se vám zdá, že máte již málo šťávy, mírně podlijte vodou.
- Mezi tím si očistěte brambory a nakrájejte je na kostky zhruba stejně velké, jako máte maso.
- Osolte je a opékejte na oleji doměkka.
- Upečenou masovo-zeleninovo směs nakonec promíchejte s brambory a podávejte.
- Dobrou chuť.
Podobné recepty
Další recepty
Zapečený obalovaný květák z trouby – křupavý, lehký a chutný bez smažení
hlavní chody
45 minut

Lovcova omáčka z Černého lesa – silná, aromatická a dokonale návyková
hlavní chody
50 minut