Štola z mletého masa a sýra je geniální věc na oslavy, výlety i na večeři recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 4 porce
  • 0 minut
Tomáš, 28. 01. 2019

Pro 4 porce

Ingredience

strouhaný sýr omáčka: sýr majonéza

Postup přípravy

    1. Mleté maso ochutíme solí a pepřem.
    2.  Na pracovní desku umístěte hliníkovou fólii a mleté ​​maso vyhladíme.
    3. Uložíme nakrájenou cibuli, strouhaný brambor a vařená vejce.
    4. Pak opatrně srolujeme.
    5. Fólii na obou koncích srolujeme.
    6.  Vložte do suchého plechu a pečte při 200 stupních v předehřáté troubě asi 45 minut.
    7. Mezitím připravte omáčku.
    8. Nastrouhaný sýr smícháme s majonézou a přidejte mléko.
    9. Zelenou nať nakrájejte na malé kousky.
    10. Vyjměte z trouby, otevřete fólii a nalijte omáčku na maso, posypeme natí a dáme zpět do trouby – pečeme po dobu dalších 15 minut.
    11. Necháme vychladnout, nakrájíme a podáváme.