Špagetové jednohubky recept
- Sředně těžká přípava
- 12 porcí
- 0 minut
Pro 12 porcí
Ingredience
Postup přípravy
- 
                                                        - Nejdříve si uvařte špagety ve vroucí osolené vodě. Po přibližně 7 minutách by měly být al dente, ale průběžně je raději kontrolujte.
 
- Poté je přeceďte a promíchejte s 1 a ½ lžící olivového oleje, aby se vám neslepily.
 
- Špagety dejte na 15 minut do ledničky vychladit a poté k nim přidejte parmezán.
 
- Zapněte si troubu na 190°C a mezitím si nastříkejte formu olejem ve spreji.
 
- Rovnoměrně rozložte špagety do formy, abyste si vytvořili 12 hnízdeček.
 
- Přidejte po lžíci vaší oblíbené rajčatové omáčky (ať už domácí nebo kupované) spolu s uvařenými masovými kuličkami.
 
- Ještě jednou všechno přelijte omáčkou a opět posypte parmezánem.
 
- Formu pak vložte do předehřáté trouby asi na 20 až 25 minut, dokud nebudou kuličky prohřáté a sýr rozteklý.
 
- Jednohubky nechte chvíli odstát a poté je opatrně vyndejte z formy.
 
- Na konec je můžete ještě jednou posypat parmezánem a směle se do nich zakousnout.
 
- 
VIDEONÁVOD:
 
 
- Nejdříve si uvařte špagety ve vroucí osolené vodě. Po přibližně 7 minutách by měly být al dente, ale průběžně je raději kontrolujte.



 
                         
                                













 
				 
				