Snickers dort recept

0
(0)

  • Sředně těžká přípava
  • 4 porce
  • 2 minuty
Tomáš, 16. 07. 2018

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Vymícháním vajíček a cukru dostaneme pěnu ke, které postupně přidáme vodu, mouku smíchanou s práškem do pečiva a nakonec i kakao. Důkladně směs promícháme a tímto způsobem připravené těsto si navrstvíme do kulaté formy (průměr by měl být 26 cm). Troubu si předhřejem na 180 stupňů a dáme péct.

    2. Bílky vyšleháme na tuhý sníh a při tom postupně přidáváme cukr – stále nepřestaneme míchat. Tuhým sněhem naplníme cukrářský sáček a na plech, který jsme si vystlali papírem a vrstvíme do okrouhlého tvaru bílkovú hmotu. Dáme usušit do trouby na cca 1 hodinu při teplotě 100 stupňů.
    3. Připravíme si krém. Salko si uvaříme v plechovce ve vodě (trvá to cca 3-4 hodiny). Následně ho necháme vychladnout a vymícháme ho s máslem.
    4. Na vrch si navrstvíme čokoládovou polevu – čokoládu rozpustíme nad párou, přidáme olej,máslo a spojíme. Na ozdobu použijeme arašídy a necháme ztuhnout.
      Upečený korpus si rozřízneme na 2 části. Naplníme nádivkou (1/2), posypeme nasekanými arašídy a položíme usušený plát bílků.


    5. Znovu navrstvíme náplň a posypeme nasekanými arašídy. Položíme druhý plát těsta. Jemně zatlačíme. Dobrou chuť

Šťavnaté maďarské řízky recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
03. 10. 2022 Dalibor

Moravské zelňáky na plechu recept

hlavní chody
0 minut
0
(0)
29. 09. 2022 Dalibor