Snadné bonbóny v pomalém hrnci: Snadná výroba a neodolatelné! recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 12 porcí
  • 25 minut
Jan, 27. 03. 2025

Pokud máte chuť na sladkou dobroty, které si můžete snadno připravit, tyto bonbóny v pomalém hrnci jsou ideální volbou. S jejich pomocí připravíte rychlé a lahodné sladkosti, které perfektně doplní každý bufet nebo budou skvělým dárkem pro vaše blízké. S minimalizovanou námahou a maximálním efektem vás překvapí jejich chuť a textura.

Pro 12 porcí

Ingredience

Postup přípravy

  • Do pomalého hrnce přidejte čokoládové lupínky (hnědé a bílé), cukrářskou čokoládu a arašídové máslo.
  • Zahřívejte směs na mírném ohni po dobu 15 až 20 minut, přičemž občasně míchejte, dokud se všechny ingredience důkladně nespojí.
  • Jakmile se směs spojí a je hladká, sundejte hrnec z plotny a nechte směs 5 minut vychladnout.
  • Do směsi přidejte obě varianty arašídů (solené i nesolené) a dobře promíchejte.
  • Připravenou směs nalijte na plech vyložený pečicím papírem a rovnoměrně ji rozetřete.
  • Dejte tác do lednice na alespoň 30 minut, nebo dokud bonbóny zcela neztuhnou.
  • Po ztuhnutí nakrájejte na malé kousky a podávejte.

Doba přípravy: 25 minut

Doba chlazení: 30 minut

Počet porcí: 20–25 kousků

Závěr:

Tyto bonbóny v pomalém hrnci jsou nejen chutné, ale i jednoduché na přípravu. Všechny ingredience se spojí do jedinečné směsi, která je ideální pro oslavy, svátky nebo jako rychlý domácí dárek. Ušetřete čas a dejte si dokonalou sladkou pochoutku, která potěší všechny!