Směs do gulášů, omáček i na pizzu, která vám vydrží celý rok bez zavařování i vaření recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 4 porce
  • 0 minut
Bláha Tomáš, 15. 02. 2019

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

    1. Česnek očistíme. Rajčata omyjeme, očistíme a nakrájíme na čtvrtky.
    2. Obě přísady umeleme v mlýnku na maso a plníme do sterilizovaných sklenic.
    3. Já jsem si sklenice a víčka vyvařila, ale pokud nemáte čas, dá se sterilizovat i v mikrovlnce.
    4. Sklenice stačí uložit na chladnější místo v domě (já ke skladuji v komoře).
    5. Nemusíte se obávat, že se Vám zkazí, česnek a sůl jsou skvělými konzervanty a vydrží klidně 12 měsíců.
    6. Já mám dokonce i starší sklenice a nic jim není!

Jemné a chutné maso z nálevu z okurek recept

omáčky
1 minuta
0
(0)
20. 10. 2022 Dalibor