Omáčka vám vydrží i rok, protože sůl a česnek je skvělý konzervant.
Skvělý rajčatový základ na pizzu, či do polévek bez zavařování na celý rok recept
- Snadné na přípravu
- 8 porcí
- 0 minut
Pro 8 porcí
Ingredience
Postup přípravy
- Česnek a také rajčata očistíme ze slupky.
- Očištěné rajčata nakrájíme na čtvrtiny a rozemeleme v mlýnku na maso spolu s česnekem a solí.
- Takto připravenou omáčku plníme do zavařovacích sklenic.
- Sklenice a víčka před použitím vysterilizujte, případně můžete použít i mikrovlnku.
- Naplněné sklenice uložte na chladnější a tmavé místo v domě, například do sklepa, či spíže.
Podobné recepty
Další receptySmíchá sýr, mouku a vejce! Vznikne dobrota na níž si pochutná každý z nás!
hlavní chody
20 minut