Skvělý rajčatový základ na pizzu, či do polévek bez zavařování na celý rok recept

0
(0)

  • Snadné na přípravu
  • 8 porcí
  • 0 minut
Míša Kvapilová, 17. 05. 2019

Pro 8 porcí

Ingredience

Postup přípravy

  • Česnek a také rajčata očistíme ze slupky.
  • Očištěné rajčata nakrájíme na čtvrtiny a rozemeleme v mlýnku na maso spolu s česnekem a solí.
  • Takto připravenou omáčku plníme do zavařovacích sklenic.
  • Sklenice a víčka před použitím vysterilizujte, případně můžete použít i mikrovlnku.
  • Naplněné sklenice uložte na chladnější a tmavé místo v domě, například do sklepa, či spíže.

Omáčka vám vydrží i rok, protože sůl a česnek je skvělý konzervant.

Jemné a chutné maso z nálevu z okurek recept

omáčky
1 minuta
0
(0)
20. 10. 2022 Dalibor