Božská pudinkovo-piškotová roláda hotová za pár minut! recept

4.4
(57)

  • Snadné na přípravu
  • 4 porce
  • 240 minut
Tomáš, 27. 05. 2024

Pro 4 porce

Ingredience

Postup přípravy

  • Mléko si vylijte do hrnce, přidejte do něj na kostičky nakrájené máslo a cukr. Když se mléko ohřeje, přisypte do něj pudinkové prášky a kakao.
  • Uvařte hustý pudink. Pokud se vám pudink nezdá dost hustý, přidejte do něj ještě kakao a dobře ho v něm rozmíchejte.
  • Po uvaření do pudinku přidejte rozinky a oříšky. Dobře promíchejte.
  • Formu na srnčí hřbet nebo na chléb si vyložte pečícím papírem nebo ji mírně vymažeme máslem.
  • Vylijte do něj pudinkovou směs. Do ní opatrně vtlačte ještě několik dlouhých piškotů. Na závěr nimi pokryjte celý vrch formy.
  • Dejte formu do lednice na několik hodin a potom koláč z formy opatrně vyklopte na tác. Přejeme dobrou chuť!